Θάνος Ανδρίτσος: Είμαστε αποφασισμένοι να μιλάμε για αυτά που ζούμε.

0

Ανακοίνωση λάβαμε από το συνδυασμό «Φυσάει Κόντρα» αναφορικά με την προεκλογική συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Μαΐου 2019 με κεντρικό ομιλητή τον υποψήφιο Δήμαρχο Θάνο Ανδρίτσο.

Με ιδιαίτερη επιτυχία και με γιορτινή διάθεση ολοκληρώθηκε η χτεσινή κεντρική προεκλογική εκδήλωση του «Φυσάει Κόντρα» στην Πλατεία Αγίας Παρασκευής.

Ευχαριστούμε θερμά τους εκατοντάδες συνδημότες και τις συνδημότισσές μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους στηρίζοντας έμπρακτα το συλλογικό – ενωτικό μας εγχείρημα.

Την εκδήλωση άνοιξε και συντόνισε η Μελίνα Αλεφαντή, υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του «Φυσάει Κόντρα».

Εκ μέρους του «Φυσάει Κόντρα» παρενέβησαν ο Σπύρος Αλεξίου, επικεφαλής του ψηφοδελτίου στις προηγούμενες εκλογές και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος καθώς και ο Πέτρος Σταύρου επίσης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό.

Την κεντρική ομιλία, έκανε ο ο Θάνος Ανδρίτσος, υποψήφιος δήμαρχος με το «Φυσάει Κόντρα».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και χαιρέτισαν η Ελένη Βαφειάδου, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον συνδυασμό «Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική», η Μαριάννα Τσίχλη, υποψήφια Περιφερειάρχης με τον συνδυασμό «Ανυπότακτη Αττική», και ο Τάσος Ευσταθίου εκ μέρους του συνδυασμού «Χαλάνδρι Ενάντια».

Μετά τις ομιλίες ακολούθησε ένα ζωηρό μουσικό γλέντι με κάτω από τους ήχους του πιο κεφάτου ρεμπέτικου σχήματος της πόλης μας!

Η επιτυχία της κεντρικής μας εκδήλωσης και συνολικά της προεκλογικής μας καμπάνιας μας γεμίζει δύναμη για τη συνέχεια, αισιοδοξία για τα αποτελέσματα στις 26 Μαΐου και όρεξη για την επόμενη μέρα των εκλογών.

 

Η ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου Θάνου Ανδρίτσου

Απάντηση