Θλιβερός κατήφορος.

0
Αγία Παρασκευή η πόλη μας.
Αγία Παρασκευή η πόλη μας. Δήμος Αγίας Παρασκευής

Στο Δημοτικό συμβούλιο της 4ης Μαρτίου 2020, οξύνθηκαν τα πνεύματα μεταξύ του νυν και του πρώην δημάρχου και αναλυτικό ρεπορτάζ θα έχουμε με την παραλαβή των πρακτικών.

Ωστόσο, υπήρξαν και σχετικές ανακοινώσεις των εμπλεκομένων τις οποίες και δημοσιεύουμε αυτούσιες.

Από το γραφείο τύπου της παράταξης του Δημάρχου Βασίλη Ζορμπά, λάβαμε ανακοίνωση με τίτλο “Θλιβερός κατήφορος” που αναφέρει τα εξής:

“Είναι αρκετές οι φορές που ο τ. Δήμαρχος κ. Γιάννης Σταθόπουλος χάνει την ψυχραιμία του και παρεκτρέπεται.

Μια από αυτές, ήταν και στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 4ης Μαρτίου 2020.

Ο κ. Σταθόπουλος προφανώς εκνευρίστηκε όταν ο Δήμαρχος κ. Βασίλης Ζορμπάς, ενημερώνοντας το Δημοτικό Συμβούλιο, αναφέρθηκε στα πολλά χρέη που άφησε ο τ. Δήμαρχος ως βαριά κληρονομιά στο Δήμο.

Θα μπορούσε να απολογηθεί ή να παραθέσει στοιχεία που να αντικρούουν τους ισχυρισμούς του Δημάρχου.

Αντ΄αυτού, επέλεξε να διακόψει τη συζήτηση με φωνές, χειρονομίες και υβριστικές φράσεις κατά του Δημάρχου, αποκαλώντας τον «φασίστα, φασιστοειδές, άθλιο και ανήθικο», αρνούμενος στη συνέχεια να ζητήσει έστω μια τυπική «συγγνώμη».

Δεν θα ακολουθήσουμε τον κ. Σταθόπουλο στον θλιβερό κατήφορο που έχει επιλέξει να ακολουθήσει, να είναι δηλαδή ο ένας από τους υβριστές και «ταραξίες» του Δημοτικού Συμβουλίου, που δυναμιτίζουν συχνά το κλίμα στις συνεδριάσεις του.

Θα του συνιστούσαμε απλά να είναι ήρεμος, να δέχεται την πολιτική κριτική που του γίνεται για τα σφάλματα που έκανε στη θητεία του και να συμβιβαστεί επιτέλους με τη θέση που του επιφύλαξαν οι δημότες, λιγότερο από ένα χρόνο πριν”.

Απάντηση