Το θαύμα των Χριστουγέννων, το πασχαλινό λαγουδάκι και η επιστροφή της Ελένης Δάβαρη.

0
Δηλώσεις της Ελένης Δάβαρη σε συνεντεύξεις που είχε παραχωρήσει στον Σχολιαστή το 2013

Ως εκ του θαύματος, η κ. Ελένη Δάβαρη, πρώην αντιδήμαρχος καθαριότητας και πρασίνου επί Δημαρχίας Βασίλη Ζορμπά, αποφάσισε να επιστρέψει στην παράταξη του πρώην Δημάρχου, μετά την αποχώρηση και παραίτησή της το 2013 με καταγγελίες κατά του προσώπου του τότε Δημάρχου σχετικά με «παραβάσεις καθήκοντος, αδιαφορία και ατιμωρησία».
Τι είναι αυτό που την οδηγεί πίσω στην παλιά της παράταξη; θα διαβάσετε παρακάτω στο δελτίο Τύπου που λάβαμε από τον π. Δήμαρχο Βασίλη Ζορμπά που την καλωσορίζει και προειδοποιεί τους “κακοπροαίρετους” να μην τους κρίνουν για τη σύμπραξή τους, γιατί είναι για το καλό μας….

Το δελτίο Τύπου:

Βασίλης Ζορμπάς: Η απουσία πολιτικού λόγου, είναι δείγμα ηθικής πτώσης
Η «Αγία Παρασκευή η πόλη μας», εκφράζει τη χαρά της για την συμπόρευση της κας Ελένη Δάβαρη, πρώην αντιδημάρχου, με την παράταξή μας. Ως γνωστόν, η κα Δάβαρη έχει υπηρετήσει την πόλη από διάφορες θέσεις, παράγοντας έργο αναγνωρισμένο από όλους.

Οι σοβαροί άνθρωποι, έχουν τη δυνατότητα και την ικανότητα να εντοπίζουν τα λάθη τους και να τα διορθώνουν. Επιπλέον, γι΄αυτούς τους ανθρώπους, αυτό που μετρά, δεν είναι οι όποιες πιθανές προσωπικές περιστασιακές πικρίες ή διαφωνίες.

Αυτό που μετρά πρωτίστως, είναι το συμφέρον της πόλης και της παράταξης. Είναι αυτό που μας ένωσε και πάλι με την κα Ελένη Δάβαρη, στον κοινό αγώνα για την επανεκκίνηση του Δήμου, με την απαλλαγή του από τη σημερινή δημοτική Αρχή που τον καταδίκασε σε πεντάχρονη απραξία.

Θα θέλαμε να συμβουλέψουμε τους διάφορους κακοήθεις δήθεν δημοσιογράφους, κάποιους άλλους που η παρουσία τους στα Κοινά άφησε μηδενικό στίγμα, αλλά και διάφορους φιλόδοξους που δεν έχουν κανένα έρεισμα στην ευρύτερη παράταξη, αλλά και γενικότερα στην πόλη, να είναι πιο προσεκτικοί. Για τους πρώτους, δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά πράγματα, ο κακοήθης θα είναι πάντα κακοήθης.

Στους υπόλοιπους όμως, που δήθεν κόπτονται για την ενότητα της παράταξης, ενώ πράττουν ακριβώς το αντίθετο, θα πούμε τα εξής: Η προσωπική φιλοδοξία τους (ιδίως όταν είναι καταδικασμένη και όταν μάλιστα το γνωρίζουν), δεν μπορεί να τοποθετείται μπροστά και πάνω από το γενικότερο συμφέρον της παράταξης και της πόλης μας.

Θα τους προτείναμε, τέλος, να μην εκτίθενται ανεπανόρθωτα και δημόσια, με ενέργειες ή κείμενα που προδίδουν πανικό και έλλειψη αξιοπρέπειας. Ο συνδυασμός μας δεν θα τους ακολουθήσει στον κατήφορο που έχουν επιλέξει.

Σημ. Σχολιαστή
Οι σοβαροί άνθρωποι, έχουν τη δυνατότητα και την ικανότητα να εντοπίζουν τα λάθη τους και να τα διορθώνουν” αναφέρει ο κ. Ζορμπάς, χωρίς όμως να κατονομάζει ποιος είναι ο σοβαρός από τα εμπλεκόμενα πρόσωπα που αναγνώρισε τα λάθη του/της.
Ωστόσο, οι φόβοι του κ. Ζορμπά για το τι μπορεί να πουν οι «κακοήθεις» δημοσιογράφοι. δεν θα επαληθευτούν προς το παρόν, καθότι δεν υπάρχει κάτι για να σχολιαστεί από πλευράς μας.
Εξάλλου τα έχει πει όλα η κ. Δάβαρη τα προηγούμενα χρόνια. Αναδημοσιεύουμε για να αναδειχθεί η σοβαρότητα του γεγονότος της σύμπραξης που μόνο στόχο έχει το «καλό της πόλης».

Ελένη Δάβαρη: «Κάποιοι κλέβουν ανενόχλητοι περιουσιακά στοιχεία του Δήμου!».

Ελένη Δάβαρη: “Συμπεριφορές όπως κλοπές, παραβάσεις καθήκοντος, αδιαφορία και ατιμωρησία ντροπιάζουν το δήμαρχο και τη διοίκηση του Δήμου!»

Ελένη Δάβαρη: «Το έργο στην Αγ. Ιωάννου εκτελείται αντίθετα με τους όρους που ψηφίσαμε!».

 

 

Απάντηση