Τρεις στο «λάδι» , τρεις στο « ξύδι» , τρεις και στην «κακή μας μοίρα» .

0

Ανακοίνωση λάβαμε από την παράταξη «Αγία Παρασκευή – Σύγχρονη Πόλη» στην οποία σχολιάζεται η πρόσφατη υπερψήφιση των Δημοτικών Τελών.
Συγκεκριμένα αναφέρονται τα εξής:

Θεωρούμε ότι ήταν αρκετός ο χρόνος για την Συμπολίτευση και την Αντιπολίτευση του Δημοτικού Συμβούλιου Αγίας Παρασκευής, ώστε σε μόλις δυο επεισόδια, μέσα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, να ξανά -σκηνοθετήσει την Θρυλική αξέχαστη ταινία ο «Μπακαλόγατος» .
Για να γνωρίζουν οι Πολίτες το χρονικό της υπόθεσης :
Όλα ξεκίνησαν , όταν απορρίφτηκε η πρόταση της Συμπολίτευσης από την αντιπολίτευση για μείωση των Τελών για επιχειρήσεις και νοικοκυριά .( στο πρώτο συμβούλιο) .
Η Ιδία απορριφθείσα πρόταση κατατέθηκε από την αντιπολίτευση .(σε δεύτερο συμβούλιο) . Αυτήν την φορά υπερψηφίστηκε σχεδόν από το σύνολο της Αντιπολίτευσης και της συμπολίτευσης .
Αυτά τα δυο συμβούλια δυστυχώς επιβεβαίωσαν περίτρανα ότι :
Καμιά υπευθυνότητα από κανέναν, καμιά σοβαρή πρόταση από κανέναν και τέλος : Αυτό που φωνάζουμε χρόνια τώρα: ότι η Τοπική οικονομία, η «Ραχοκοκαλιά» της Πόλης ” κρέμεται” στα χέρια ερασιτεχνών .
Ευτυχώς που στις Δημοτικές εκλογές του Μαΐου θα βάλουμε τέλος σε αυτήν την απαράδεκτη εικόνα και θα μιλήσουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ σοβαρά για την επιχειρηματικότητα στην Αγία Παρασκευή ώστε να σταματήσει να λειτουργεί το Δημοτικό συμβούλιο με την Ρήση : Τρεις στο «λάδι» , τρεις στο « ξύδι» , τρεις και στην «κακή μας μοίρα» .

Εκ Του Γραφείου Τύπου

Απάντηση