Ξεκίνησαν οι δωρεάν προβολές του Δημοτικού κινηματογράφου «Θανάσης Βέγγος» στην Αγία Παρασκευή.

0

Με μεγάλη προσέλευση κόσμου ξεκίνησαν την Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019 στον Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο του Δήμου Αγίας Παρασκευής «Θανάσης Βέγγο» οι με ελεύθερη είσοδο κινηματογραφικές προβολές που είχαν προγραμματιστεί από την ΔΗΠΕΑΠ.

Το πρόγραμμα για την εβδομάδα 11-17 Ιουλίου έχει ως ακολούθως , ενώ το πλήρες πρόγραμμα θα το βρείτε στην ιστοσελίδα του ΠΑΟΔΑΠ: www.paodap.gr/portal/images/paodap/ptf/2019/veggos_programme_2019.pdf .

ΔΕΥΤΕΡΑ 15/7- ΤΡΙΤΗ 16/7

21:00 Το Aπίθανο Κοάλα

Αμερικανο-αυστραλέζικη παιδική ταινία 2015, σκηνοθεσία Ντιν Τέιλορ
Ο Μπλίνκι Μπιλ είναι ένα μικρό κοάλα που ονειρεύεται να αφήσει την μικρή του πράσινη πόλη και να ακολουθήσει τον εξερευνητή πατέρα του στα ταξίδια του. Όταν όμως ο τελευταίος χάνεται, ο Μπλίνκι πιστεύει πως είναι ακόμα ζωντανός και ξεκινάει μια περιπέτεια αναζήτησής του που τον φέρνει αντιμέτωπο με τον επικίνδυνο έξω κόσμο.

23:00 Η Κραυγή

Ιταλο-αμερικανική ταινία 1957, σκηνοθεσία Μικελάντζελο Άντονιόνι με τους: Στιβ Κόχραν, Αλίντα Βάλι, Μπέτσι Μπλερ, Γκαμπριέλα Παλότα.
Ο Άλντο έχει παράνομο δεσμό εδώ και πολλά χρόνια με την Ίρμα. Όταν όμως εκείνη πληροφορείται το θάνατο του συζύγου της στην Αυστραλία, διώχνει από κοντά της τον Άλντο για χάρη ενός άλλου άνδρα. Συντριμμένος, ο Άλντο περιπλανιέται στην κοιλάδα του Πάδου, προσπαθώντας να βρει παρηγοριά σε τρεις άλλες γυναίκες. Πρώτη ταινία της ωριμότητας του Αντονιόνι, δείχνει ακόμα την επίδραση του νεορεαλισμού, με το τοπίο του Πάδου να παίζει πρωταρχικό ρόλο στην ατμόσφαιρα.
Βραβείο καλύτερης ταινίας Φεστιβάλ Λοκάρνο 1957.

ΤΕΤΑΡΤΗ 17/7

21:00 Η ΝΙΟΤΗ

Ιταλία 2015, σκηνοθεσία: Πάολο Σορεντίνο, με τους Μάικλ Κέιν, Ρέιτσελ Βάις, Τζέιν Φόντα, Χάρβεϊ Καϊτέλ, Μόνικα Μπελούτσι.
Ο Φρεντ, μουσικοσυνθέτης και διευθυντής ορχήστρας, και ο Μικ, κινηματογραφικός σκηνοθέτης, είναι δυο ηλικιωμένοι φίλοι που απολαμβάνουν τις διακοπές τους σε ένα πολυτελές θέρετρο των Άλπεων. Κι ενώ ο δεύτερος θέλει να τελειώσει το σενάριο της τελευταίας ταινίας-καλλιτεχνικής
διαθήκης του, ο Φρεντ έχει αποφασίσει να αποσυρθεί οριστικά. Μέχρι που δέχεται μια απρόσμενη, υψηλού κύρους πρόσκληση…

Απάντηση