«Αγ. Παρασκευή η πόλη μας»: «Κύριοι, ψυχραιμία».

0
Αγία Παρασκευή η πόλη μας.
Αγία Παρασκευή η πόλη μας. Δήμος Αγίας Παρασκευής

Από Το Γραφείο Τύπου της δημοτικής παράταξης «Αγία Παρασκευή η πόλη μας» εκδόθηκε ανακοίνωση η οποία αναφέρει τα εξής:

«Οι καιροί απαιτούν ψυχραιμία, σύνεση και σύμπνοια. Και υπάρχουν, ευτυχώς, αρκετές παρατάξεις στο Δημοτικό μας Συμβούλιο που το αντιλαμβάνονται και το τηρούν.

Δυστυχώς, τόσο ο τ. Δήμαρχος κ. Γιάννης Σταθόπουλος όσο και ο επικεφαλής της παράταξης «ΝΕΑ ΑΡΧΗ» κ. Γιώργος Οικονόμου, για να εκτονώσουν το αντιπολιτευτικό τους μένος, εκδίδουν ανακοινώσεις με τις οποίες δημιουργούν σύγχυση και σε κάποιες περιπτώσεις αδικαιολόγητο πανικό.

Το γεγονός μάλιστα ότι κάποιες από τις προτάσεις τους για λήψη μέτρων ήδη έχουν πραγματοποιηθεί πριν την έκδοση των ανακοινώσεών τους, δείχνει ότι και οι ίδιοι βρίσκονται σε σύγχυση. Θα τους παρακαλούσαμε, για ένα τέτοιο σοβαρό ζήτημα όπως το θέμα που αφορά στην δημόσια υγεία, να μην κάνουν φτηνή μικροπολιτική σε βάρος των πολιτών στην πραγματικότητα.

Η Δημοτική Αρχή, αντιμετωπίζει με ψυχραιμία και νηφαλιότητα τα γεγονότα, εφαρμόζοντας έγκαιρα τα σχετικά πρωτόκολλα και τις οδηγίες του Κράτους, προστατεύοντας στο μέτρο του δυνατού την δημόσια υγεία. Καλεί και τους πολίτες να ακολουθούν τις οδηγίες αυτές και να μην παραπληροφορούνται από ανεύθυνες ανακοινώσεις».

Απάντηση