«Αργυρό μετάλλιο» για το Δήμο Αγίας Παρασκευής και τον Γιάννη Σιδέρη στα «Best City Awards»!

0

«Ασημένιο» (silver) βραβείο απονεμήθηκε στο Δήμο Αγίας Παρασκευής στην κατηγορία «Ανακύκλωση και Επαναχρησιμοποίηση» για την καινοτόμο δράση της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος με την ονομασία «Κινητό Πράσινο Σημείο» στα «Best City Awards» που διοργανώθηκαν τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.O Δήμος Αγίας Παρασκευής βραβεύτηκε για το «Κινητό Πράσινο Σημείο» στα «Best City Awards» τα οποία επιβραβεύουν την καινοτομία και την ποιότητα ζωής στις πόλεις και στα οποία συμμετέχουν Δήμοι από όλη την Ελλάδα.
Το Κινητό Πράσινο Σημείο είναι ένα ειδικά διαμορφωμένο όχημα του Δήμου μας, το οποίο επισκέπτεται κεντρικά σημεία της πόλης μας και συλλέγει υλικά προς ανακύκλωση ή επαναχρησιμοποίηση.
Στην τελετή απονομής, που παραβρέθηκαν Δήμαρχοι απ όλη την Ελλάδα, Αυτοδιοικητικά στελέχη, Σύμβουλοι και δημοσιογράφοι, συμμετείχαν ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Γιάννης Σιδέρης ο οποίος παρέλαβε το βραβείο, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος Στ. Παναγόπουλος, η Προϊσταμένη του Τμήματος Καθαριότητας Κ. Καπετανάκη και οι εργαζόμενοι Μ. Χάλαρης και Ν. Τζιντάνος.
Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους στη Διεύθυνση Περιβάλλοντος που δίνουν την καθημερινή μάχη για μια καθαρή, φιλική και βιώσιμη Αγία Παρασκευή.
Με σύνθημα «ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ» και κεντρικό μήνυμα «ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ» ο Δήμος καλεί όλους τους πολίτες της Αγίας Παρασκευής να υιοθετήσουν τη δράση που καταγράφει το ποιοτικό της αποτύπωμα στην καθημερινότητα της πόλης.