Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής: “Γατάκια δεν καταλαβαίνω τίποτα”.

0

Μετά τους εμπόρους ναρκωτικών και την καταπολέμηση του κορωναϊού, ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Ζορμπάς μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης απευθύνθηκε στα διάσημα τετράποδα, τα μικρά γατάκια, προειδοποιώντας τα ότι ο ίδιος «δεν κάνει πίσω».

Για αδιευκρίνιστους λόγους, το εν λόγω μήνυμα διαγράφθηκε από το λογαριασμό του, ωστόσο επειδή δεν έχει εκδοθεί δελτίο Τύπου που να εξηγεί τους λόγους απόσυρσης (ή διαγραφής από κακόβουλο λογισμικό), θεωρούμε ότι τέτοια μηνύματα κύρους πρέπει να δέχονται τη δυναμική που τους πρέπει.

Είναι επίσης πιθανόν ο Δήμαρχος να εναντιώνεται στις γάτες , μετά την «αθώωση» του παγκολίνου από ρεπορτάζ του Νίκου Ευαγγελάτου που δημοσιεύθηκε πρόσφατα και μιλούσε για υπαίτιο ζώο του κορωναϊου τη Μοσχογαλή.

Είναι επίσης πολύ πιθανό μία κοπέλα από την Αγία Παρασκευή να μίλησε στον Δήμαρχο για την υπαιτιότητα των μικρών γατιών σε ότι αφορά τον κορωναϊό, όπως ακριβώς του είχε μιλήσει για τους «ξένους» που επισκέπτονται την πλατεία μας.

Για ό,τι άλλο χρήσιμο, επίκαιρο και επιβεβαιωμένο από κάθε επίσημη πηγή που διαθέτει ο Δήμαρχος, θα σας κρατάμε ενήμερους.

Απάντηση