Διήμερο εκδηλώσεων στο «Κέντρο Γυναίκας» από το Δήμο Αγίας Παρασκευής

0

 Διήμερο εκδηλώσεων για την ολοκλήρωση του Α’ κύκλου ομάδων και προγραμμάτων του  διοργανώνει  το «Κέντρο Γυναίκας» του Δήμου Αγίας Παρασκευής την Τρίτη 30  και την Τετάρτη 31 Μαΐου.

Το «Κέντρο Γυναίκας» λειτουργεί ένα χρόνο υπό την εποπτεία του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και εντεταλμένου συμβούλου για την Κοινωνική Πολιτική κ. Γεράσιμου Βλάχου.

Έτσι εκτός από τις καθημερινές δραστηριότητες που προσφέρει σε όσες γυναίκες συμμετέχουν, λίγο πριν «μπει» το καλοκαίρι η διοίκηση του Δήμου αποφάσισε να αναδείξει τη δουλειά που γίνεται στα τμήματα του κέντρου διοργανώνοντας ένα διήμερο.

Συγκεκριμένα το θεατρικό τμήμα του «Κέντρου Γυναίκας» σε σκηνοθεσία του Χρ. Κωτσόπουλου θα παρουσιάσει την Τρίτη 30 Μαΐου 2017 στις 8:30 μμ στο Α’ ΚΑΠΗ (Γούναρη 30) παραστάσεις όπως «Τι είπες» του Γιάννη Σοφικίτη, «Φτωχές Γυναίκες» του Τάσου Λειβαδίτη, «Οι μέρες πριν έρθεις» του Ανδρέα Φλουράκη, «Ιφιγένεια» του Γιάννη Ρίτσου και «Η μητέρα του σκύλου» του Παύλου Ματέσι.

Επιπλέον την Τετάρτη 31 Μαΐου 2017 στις 7:30μμ, στο χώρο του Κέντρου (Λεωφ. Μεσογείων 403) θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους οι ομάδες  Art Therapy (Διδάσκουσα Σ. Κουκουρλή), Ενδυματολογίας-Ραπτικής (Διδάσκουσα Μ. Κούρκουλου) , Χοροθεραπείας (Διδάσκουσα Μ. Μακρή) και Λόγου και Εικόνας (Διδάσκων Ζ. Σώκος).