Αργυρό Μετάλλιο στο Δήμο Αγίας Παρασκευής για την «Ανακύκλωση» με «Τηλε –Εκπαίδευση»!

0

O Δήμος Αγίας Παρασκευής βραβεύτηκε την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017 στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, με το «silver βραβείο» στην κατηγορία «Δράσεις ενθάρρυνσης-ενημέρωσης πολιτών για την ανακύκλωση με τηλε-εκπαίδευση», στα «Best City Awards», τα οποία επιβραβεύουν την καινοτομία και την ποιότητα ζωής στις πόλεις και στα οποία συμμετέχουν Δήμοι από όλη την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, από τη Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Αγίας Παρασκευής , δημιουργήθηκε ένα παραμύθι για την ανακύκλωση με τίτλο «Η περιπέτεια της κυρίας Χάρτινης», το οποίο απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας με στόχο να τα μάθει να χρησιμοποιούν σωστά και τακτικά τους μπλε κάδους και να μεταδίδουν το μήνυμα της ανακύκλωσης.
Στην τελετή απονομής, που παραβρέθηκαν Δήμαρχοι απ όλη την Ελλάδα, αυτοδιοικητικά στελέχη, σύμβουλοι και δημοσιογράφοι, συμμετείχαν ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος, ο οποίος παρέλαβε το βραβείο, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος Στέλιος Παναγόπουλος, η Προϊσταμένη του Τμήματος Καθαριότητας Κ. Καπετανάκη και οι εργαζόμενοι Μ. Χάλαρης και Δ. Πιτταρά.
Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος μας είχε βραβευτεί και το 2016 στα «Best City Awards» για το Κινητό Πράσινο Σημείο.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ