Γιάννης Μυλωνάκης: «Ένας χαμένος χρόνος για τον ΠΑΟΔΑΠ!».

0
milonakis

Δώσαμε απλόχερα τη στήριξη μας προκειμένου να βάλουμε ξανά τον Οργανισμό σε τροχιά ανάπτυξης, αφού τα τελευταία χρόνια βρισκόταν σε χειμερία νάρκη  με ευθύνη της προηγούμενης διοίκησης, κάτι που είχαμε επικρίνει έντονα ως αξιωματική αντιπολίτευση.
Από την πλευρά μας, εδώ και έναν χρόνο, στις συνεδριάσεις των Διοικητικών Συμβουλίων του ΠΑΟΔΑΠ διεκδικήσαμε το αυτονόητο.
Προτείναμε λύσεις ώστε να ξαναδούμε τον Οργανισμό να ζωντανεύει.
Χωρίς πολιτικές σκοπιμότητες επιδιώξαμε να ξαναδούμε να υλοποιούνται προγράμματα για τους δημότες στα κλειστά γυμναστήρια και τα γήπεδα.
Να ξαναδούμε τη συμμετοχή χιλιάδων συνδημοτών μας στις δράσεις του Οργανισμού.
Να ξαναδούμε να αμείβονται στην ώρα τους οι συμβασιούχοι Δάσκαλοι του ωδείου, οι Καθηγητές των εργαστηρίων τέχνης και οι Πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής.
Να ξαναδούμε τον κινηματογράφο των δημοτών να λειτουργεί αξιοπρεπώς και όχι με δωρεάν προβολές για να φαίνεται γεμάτος.
Να ξαναδούμε τα αθλητικά προγράμματα να γεμίζουν από μικρούς και μεγάλους.
Να ξαναδούμε τους εργαζόμενους μια γροθιά με τη διοίκηση προς όφελος των δημοτών.
Όλα τα παραπάνω δεν είναι ουτοπικά. Συνέβαιναν στο παρελθόν όχι επειδή ήταν καλές οι εποχές, όπως θα βιαστούν να πουν κάποιοι, αλλά επειδή υπήρχε ουσιαστικό σχέδιο ανάπτυξης και ενημέρωσης των δημοτών.
Δυστυχώς αυτό λείπει σήμερα.
 Ο ΠΑΟΔΑΠ, όμως, έχει ακόμα την ευκαιρία να αποτελέσει έναν ουσιαστικό μοχλό ανάπτυξης για τον αθλητισμό και τον πολιτισμό στην πόλη, αρκεί η δημοτική αρχή να αποφασίσει να ασκήσει τα καθήκοντά της.
Η διοίκηση Σταθόπουλου δεν κατάφερε να αξιοποιήσει την εντολή που πήρε, έναν χρόνο πριν, από τον λαό της Αγίας Παρασκευής.
Η ευθύνη πλέον φεύγει από τα στενά πλαίσια της διοίκησης του ΠΑΟΔΑΠ και πλέον ανήκει στον Δήμαρχο και τη δημοτική αρχή».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Απάντηση