Εξακολουθεί να πιστεύει ότι μπορεί να κοιτά τα παιδιά στα μάτια ο Γιάννης Βουτσινάς ;

0
voutsinas01

voutsinas01Στις δημοτικές εκλογές του 2010 το προσωπικό διαφημιστικό φυλλάδιο του νυν προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννη Βουτσινά, αφού ανέλυε το βιογραφικό και τους στόχους που είχε θέσει να υπηρετήσει εάν εκλεγόταν Δημοτικός Σύμβουλος κατέληγε στο σλόγκαν “Για να μπορούμε να κοιτάμε τα παιδιά στα μάτια”.
Σήμερα τριάμισι χρόνια μετά ο Γιάννης Βουτσινάς και εκλέχτηκε Δημοτικός Σύμβουλος και ασκεί τα καθήκοντα του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου. Στη συνεδρίαση της 16ης Οκτωβρίου 2013 η Ένωση Γονέων έθεσε το θέμα της παραχώρησης δημόσιων χώρων σε ιδιώτες. Δηλαδή με λίγα λόγια η Ένωση, ζητούσε το αυτονόητο, δηλαδή ότι εφόσον οι γονείς πληρώνουν δημοτικά τέλη από τα οποία λειτουργεί ο Αθλητικός Οργανισμός και επειδή ο Δήμος μας διαθέτει αρκετούς αθλητικούς χώρους θα έπρεπε να υπάρχουν αθλητικά προγράμματα είτε στους χώρους αυτούς είτε στις αυλές των σχολείων ούτως ώστε οι γονείς να μην επιβαρύνονται με “περαιτέρω δίδακτρα” που πρέπει να καταβάλλουν στους διάφορους συλλόγους, προπονητές, ιδιώτες κ.τ.λ.
Η πρόταση της Ένωσης δεν έγινε δεκτή μετά από προτροπή προς την πλειοψηφία του Δημάρχου Βασίλη Ζορμπά και επειδή υπήρξε ισοψηφία η ψήφος του προέδρου που προσμετράτε ως διπλή ήταν αυτή που καθό­ρι­σε την είσοδο των ιδιωτών στις αυλές των σχολείων. Βε­βαί­ως ο κ. Βουτσινάς εκ­τός του λαϊκίστικου φυλλαδίου που σας προαναφέραμε, όπως θα δείτε και στην φωτοτυπία την οποία μας έδωσε ένας γονιός και την οποία ο ίδιος δεν αρνήθηκε ότι είναι αληθινή, ως πρόεδρος του συλλόγου Κοντοπεύκου είχε ταχθεί αναφανδών υπέρ της μη παραχώρησης των αύ­λι­ων χώρων στους ιδι­ώ­τες, θέση που είχε και ο νυν δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς την εποχή που ήταν στην αντιπολίτευση και που έβλεπε γύρω “σκάνδαλα”, “κακοδιαχειρίσεις”, “μαύρες τρύπες”, “κακό Πασοκ” κ.τ.λ.
Σε λίγους μήνες, τόσο ο δήμαρχος όσο και ο κ. Βουτσινάς θα ξαναζητήσουν την ψήφο σας και έχετε την ευκαιρία να τους ρωτήσετε “Τι” ήταν “Αυτό” το οποίο τους έκανε να αλλάξουν γνώμη προ και μετά της εκλογής τους για το ίδιο θέμα.
Το αν θα λάβετε στα σοβαρά την απάντησή τους και αν θα τη θεωρήσετε ως ειλικρινή είναι δικό σας θέμα. Το θέμα του κ. Βουτσινά είναι το κατά πόσον μετά τις αντιφατικές αυτές πολιτικές θέσεις του για τις σχολικές αυλές των παιδιών θα θελήσει να ξαναχρησιμοποιήσει το αγαπημένο του σύνθημα.
Στις δύσκολες μέρες που περνάει η χώρα δεν αρκεί να μπορείς να “κοιτάς στα μάτια” τα παιδιά αλλά να κοιτάς και στην καρδιά τους για να δεις τα πραγματικά αισθήματα που τρέφουν για σένα, ανεξάρτητα από το “Τι” μπορούν να λένε τα μάτια όταν υπάρχει απόγνωση, αβεβαιότητα και ανάγκη.

eggrafo voutsina 02

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Απάντηση