Με νέο έργο συλλογής ομβρίων θωρακίζονται τα Πευκάκια Αγίας Παρασκευής.

0

Έργο επέκτασης του δικτύου ομβρίων υδάτων στα Πευκάκια Αγίας Παρασκευής, προϋπολογισμού 2,5 εκ. ευρώ, περιλαμβάνεται στα πέντε νέα έργα που θα γίνουν σε τέσσερις πόλεις της βόρειας Αθήνας και τα οποία εντάχθηκαν στο φετινό προϋπολογισμό της Περιφέρειας Αττικής (www.patt.gov.gr/site/index.php?option=com_content&view=article&id=24959:5-nea-erga-se-4-poleis-tis-voreias-athinas-apo-tin-perifereia-attikis&catid=276&Itemid=282).
Με το νέο έργο, που περιλαμβάνει τις οδούς Επαμεινώνδα, Καραγάτση, Βρεττάκου, Χρυσοβαλάντου Αριστοφάνους, Λουκή Ακρίτα Φθιώτιδος, Ορχομενού, Τυρνάβου, Αταλάντης, Μακαρίου, Αγαπήνωρος, Κρήτης, Κάδμου και Αγίας Θέκλας, το δίκτυο ομβρίων θα καλύπτει τα Πευκάκια στο σύνολο τους καθώς ήδη :
– Εκτελείται με γρήγορους ρυθμούς το έργο ομβρίων στο οποίο συμπεριλαμβάνονται οι οδοί Θερίσου, Αμαλιάδος, Θεσσαλονίκης, Σάμου και Υμηττού στα Νότια Πευκάκια και 12 άλλες οδοί στην Αγ. Παρασκευή, με προϋπολογισμό 4,3 εκ. ευρώ, που κατασκευάζεται από την Περιφέρεια Αττικής.
– Έχουν προχωρήσει ικανοποιητικά οι διαδικασίες κατασκευής αγωγών ομβρίων των οδών Παπανδρέου και Αγ. Αναργύρων στα Πευκάκια από εργολαβία της Περιφέρειας Αττικής, με πρόβλεψη έναρξης έργου το Νοέμβριο 2017, ύψους 550.000 ευρώ.