Παράσταση νίκης η πολυπληθής παρουσία του κόσμου στον Δημόκριτο. (φωτορεπορτάζ)

0
Παράσταση νίκης η πολυπληθής παρουσία του κόσμου στον Δημόκριτο

Ως παράσταση νίκης θα μπορούσε δημοσκοπικά να ερμηνευθεί ενάμισι χρόνο πριν τις δημοτικές εκλογές το ασφυκτικά γεμάτο αμφιθέατρο του Δημόκριτου από κόσμο που απάντησε στο κάλεσμα του Δημάρχου Γιάννη Σταθόπουλου στην εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας το απόγευμα της Κυριακής 28 Ιανουαρίου 2018.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο Υφυπουργός Μετανασυετικής Πολιτικής κ. Γιάννης Μπαλάφας, ο Βουλευτής των «Πρασίνων» κ. Γιώργος Δημαράς, πρώην και νυν Δήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, πρόεδροι τοπικών συλλόγων και σωματείων και πάρα πολλοί συμπολίτες μας.

Γιάννης Δημαράς: “Ηγέτιδα δύναμη η “Νίκη”. 

Σε δηλώσεις που μας παραχώρησε, ο κ. Δημαράς τόνισε τα εξής:

«Ήταν μία πολύ πετυχημένη εκδήλωση. Είμαι ένα από τα ιδρυτικά μέλη αυτής της παράταξης όταν ονομαζόταν «Συνεργασία Πολιτών» και χαίρομαι πάρα πολύ που αυτή η παράταξη σήμερα είναι ηγέτιδα δύναμη στο Δήμο μας.

Ο Γιάννης Σταθόπουλος είναι ένας πετυχημένος Δήμαρχος και προχωράει πολύ καλά με τα έργα που σχεδιάζει. Από τη Βουλή προσπαθώ να προχωρήσω τα θέματα της αποκομιδής των απορριμμάτων και της ανακύκλωσης για να προχωρήσουμε το νέο Νόμο σε συνεργασία με τους Δήμους  για τη διαμόρφωση των πράσινων σημείων και η συνεργασία μας είναι άψογη.

Για μένα είναι πολύ πιθανή η νίκη του Γιάννη Σταθόπουλου στις επερχόμενες εκλογές και να είναι ξανά στο τιμόνι της διοίκησης του Δήμου».

Γιάννης Σταθόπουλος : “Δεν περίμενα τέτοια προσέλευση”. 

Σε δηλώσεις που μας παραχώρησε, ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος τόνισε τα εξής:

«Νομίζω ότι ο κόσμος πρωτίστως ήρθε να ακούσει αλλά βεβαίως κι ήρθε με αφορμή την εκδήλωση της πίτας που ούτως ή άλλως ο κόσμος προσέρχεται σε τέτοιες εκδηλώσεις. Χάρηκα πάρα πολύ γιατί ο κόσμος ήξερε που ερχόταν, ήθελε να ενημερωθεί και πραγματικά δεν περίμενα τόσο μεγάλη συμμετοχή».

Γεράσιμος Βλάχος: “Ο πήχης είναι ήδη ανεβασμένος”. 

Σε δηλώσεις που μας παραχώρησε, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου τόνισε τα εξής:

«Μας προβλημάτισε ευχάριστα η τεράστια προσέλευση. Αυτό δείχνει ότι ο κόσμος μας παρακολουθεί, μας ακολουθεί, μας βοηθάει, μας πιστεύει κι είναι δίπλα μας. Ο πήχης είναι ήδη ανεβασμένος κι εμείς οφείλουμε να τον ξεπεράσουμε ολοκληρώνοντας τα έργα που έχουμε υποσχεθεί, αλλάζοντας τη μορφή τη Αγίας Παρασκευής».