Τελευταία νέα από τον Γυμναστικό Σύλλογο Αγίας Παρασκευής

0
2014 11 11 3754 2

Σ’ αυτές τις προσπάθειες θεωρούμε ότι εντάσσονται και οι συνεχείς έντονες διαμαρτυρίες του προπονητή του Προμηθέα προς τους διαιτητές και οι οποίες, επέφεραν τελικά την αποβολή του από τον πάγκο. Να σημειώσουμε ότι, κατά την γνώμη μας, και οι δύο διαιτητές ήταν εξαιρετικοί στο έργο τους.
    Συγχαρητήρια τόσο στα κορίτσια μας όσο και στους προπονητές για την ωραία εμφάνιση και την ξεκάθαρη νίκη. Επόμενος αγώνας στην έδρα μας την Δευτέρα 17/11 με τον Α.Ο. Πεύκης.
ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ: Προπονητές : Μανουσάκης, Βερροιόπουλος
Γραμματικοπούλου, Χρυσίνα, Μπουκίτα, Σατρατζέμη, Σιδέρη, Τριμέρη 4, Κεσσέ 22(1), Σωτηρίου 2, Νομικού, Σταυροπούλου, Καληώρα 10, Κριθήμου 3.
ΓΣΑΠ : Προπονητές : Αναγνωστόπουλος, Στρατάκος
Ρεντζεπέρη 9, Γκάνια 7(2), Χαρίτου 3(1), Τσιαδή 3, Τουρνατζή, Βελούδου 2, Λωσταράκου, Μαστρογιαννίδου 4, Πεσκατζίου 7, Γιουκάκη 25 (3), Κούκη, Μερισιώτη 2.

IMG 1379 CustomΒ.  Νεάνιδες
ΑΜΥΝΤΑΣ ΑΟ – ΓΣΑΠ : 44-34 (εξ’ αναβολής αγώνας Πέμπτη 6/11 )
Δεκάλεπτα : 08-02, 15-13, 10-08, 11-11
Πολύ καλό αγωνιστικό πνεύμα παρουσίασαν οι νεάνιδές μας στον εξ αναβολής αγώνα με τον Αμύντα εκτός έδρας που έγινε την προηγούμενη Πέμπτη 6/11. Η ομάδα έδειξε σημάδια βελτίωσης κυρίως στον αμυντικό τομέα, ενώ έβγαλε στο γήπεδο περισσότερη ομαδικότητα και συνεργασίες. Τα κορίτσια  έδειξαν θέληση για τη νίκη και κατέβαλαν προσπάθεια γι αυτή. Δυστυχώς, τόσο η δυστοκία στην επίθεση όσο και οι πολλές λάθος μεταβιβάσεις οδήγησαν στην ήττα.
ΑΜΥΝΤΑΣ ΑΟ : Προπονητές : Πιλικιάν, Κακκαβάς
Αντωνιάδη 4, Καραχάλιου, Κοντη, Παππά 2, Κακκαβά 2, Ντάνου 10, Καστρινού 2, Χονδρουλάκη 10(1), Σούλτη 10, Καραντζάλου 2, Σχοινά 4.
ΓΣΑΠ : Λαψάνα 4, Λούκα, Κανιαδάκη 16, Τραυλού 1, Μπόλτση, Κούτρη 2, Σιγιώργη 4, Σταθέλου, Ασημακοπούλου 5, Κουσίνα, Καράμπελα 2.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΓΣΑΠ : 53 – 41( Κυριακή 9/11)
Δεκάλεπτα : 06-05, 21-10, 11-13, 15-13
Από την αρχή του παιχνιδιού με τον Άρη Πετρούπολης  η ομάδα μας έδειξε διάθεση για να πετύχει τη δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα. Για άλλη μια φορά όμως τα επιπόλαια λάθη, κυρίως στην άμυνα, έδωσαν στον αντίπαλο την ευκαιρία να βάλει κάποια εύκολα καλάθια. Το αποτέλεσμα ήταν να μην μπορέσουμε να πλησιάσουμε σε απόσταση αναπνοής στο σκορ για να διεκδικήσουμε τη νίκη.  Στα θετικά κρατάμε την μικρή ανοδική πορεία των κοριτσιών στα επιθετικά τους καθήκοντα. Επόμενη αγωνιστική την Κυριακή 16/11 εντός έδρας με την Κηφισιά.
ΓΣΑΠ : Προπονητής : Πλαγιαννάκος
Λαψάνα 18 , Λούκα, Κανιαδάκη 8, Τραυλού, Κούτρη, Σιγιώργη 5, Σταθέλου, Ασημακοπούλου, Κούκη 2, Μπόλτση 4,  Καράμπελα 4, Κουσίνα,.
ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ : Προπονήτριες : Αγγέλη , Πέτσα
Πισπίρη, Μαρίνη 11, Δράζιου, Μπέγκα, Ευαγγελάτου, Μπαράκου 30 (2), Διμιτσή 2, Καραμπάτσου 4, Δανιήλ, Κουλη 4, Φάσουρα 2, Κολοκοτρώνη.

Γ. ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ
ΓΣΑΠ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΣ:  53 – 30 (33 – 12)2014 11 11 3760 2
Την περασμένη Τρίτη έγινε ο εξ’ αναβολής αγώνας των κορασίδων μας με τον Προμηθέα. Η ομάδα μας νίκησε πολύ εύκολα και δόθηκε η ευκαιρία στον προπονητή μας να δώσει μεγάλο χρόνο συμμετοχής στις μικρότερες αθλήτριες της ομάδας.
ΓΣΑΠ: (Πλαγιαννάκος) Ανδρικοπούλου, Αναγνώστου, Πλώτα, Μαμαλίγκα, Σφήκα, Καρτάκη, Κανιαδάκη, Μπουρδάρα, Κουκή, Λαχανά, Δούκα.
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΣ: (Κατσαμπέκης) Πατέλη, Μπεζαίτη, Κατσαρέλια, Γεωργιάδη, Σταύρου, Τσακίρογλου, Αϊβαίδου, Χαραλαμπίδη, Αδάμου, Γαλιατσάτου, Μαλολλαρι, Σπυροπούλου.

ΝΕΑ ΚΗΦΙΣΙΑ – ΓΣΑΠ: 43 – 41  (14-09, 25-16, 35-29, 43-41)

Ένα ακόμα παιχνίδι που κρίθηκε κυριολεκτικά στο νήμα για τις κορασίδες μας. Σε όλο το παιχνίδι η ομάδα της Κηφισιάς ήταν μπροστά στο σκορ αλλά τα κορίτσια μας δείχνοντας χαρακτήρα, για μια ακόμα φορά, προσπάθησαν να ισοφαρίσουν των αγώνα και να διεκδικήσουν τη νίκη στην παράταση. Τελικά η ισοφάριση δεν ήρθε, αξίζουν όμως πολλά συγχαρητήρια στις αθλήτριες για την προσπάθεια τους. Καλό θα ήταν βέβαια το αγωνιστικό πρόσωπο που δείχνουν συνήθως μετά τη δεύτερη περίοδο, να το δείχνουν από το πρώτο λεπτό του παιχνιδιού, ώστε να μη μπαίνουν σε περιπέτειες τα τελευταία λεπτά. Επόμενη αγωνιστική το Σάββατο 15/11 στις 19:30 εντός έδρας με τον Εύνικο.
ΝΕΑ ΚΗΦΙΣΙΑ: (Κατρά) Ανεζύρη, Μπαλιουση, Μουστάκα, Καζαντζιόγλου, Γιαχνή, Γάλλου, Αλεξάνδρου, Στεργιανού, Σακελαρίου, Παναγιωτοπούλου.
ΓΣΑΠ: (Πλαγιαννάκος) Ανδρικοπούλου, Αναγνώστου, Πλώτα, Μαμαλίγκα, Σφήκα, Καρτάκη, Κανιαδάκη, Μπουρδάρα, Κουκή, Λαχανά, Δούκα.

Δ. ΜΙΝΙ
Μελίσσια – ΓΣΑΠ : 47-29
    Αυτή τη φορά τα μίνι μας δεν τα κατάφεραν. Δεν μπόρεσαν να παίξουν ομαδικά, λόγω της πιεστικής άμυνας των αντιπάλων, αλλά και λόγω της κάκιστης διαιτησίας. Πράγματι ο συγκεκριμένος διαιτητής αγνοούσε παντελώς τους ειδικούς κανονισμούς που ισχύουν στο τουρνουά ΜΙΝΙ (άμυνα στο μισό γήπεδο, παγίδες), άφηνε το σκληρό παιχνίδι και την παράβαση “βήματα”, με αποτέλεσμα τα κορίτσια μας να αποσυντονιστούν, αφού από την προπονήτριά τους διδάσκονται αυτά που πρέπει να διδαχθούν. Επόμενος αγώνας στις 15.15 της Κυριακής 16/11 με τον ΑΜΥΝΤΑ στο γήπεδο Μ. Μουρούτσος.
ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ ΚΑΟ: (Κουκής) Γεωργιακλή, Αντωνακάκη, Κουρμούση,Κουκή, Αλέξου, Ματούση, Σταμούλη, Κωνσταντινίδου, Μπλιθικιώτη, Κυρίδη, Ανδρεοπούλου.
ΓΣΑΠ: (Γιουκάκη) Λούκα, Ανδρικοπούλου, Κακοσούρη, Καρακατσάνη, Μπουντουροπούλου, Γρηγορίου, Καρτάκη, Πλώτα, Κυριακοπούλου, Σαραντάκου, Κλεισιάρη.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Απάντηση