Τον Βασίλη Ζορμπά στηρίζει η Β3 Νομαρχιακής Ν.Δ.

0
Ζορμπάς

Ανακοίνωση λάβαμε από την Β3 Νομαρχιακή της Νέας Δημοκρατίας με την οποία δηλώνει τη στήριξή της στους νικητές του Α’ γύρου των δημοτικών εκλογών που προέρχονται από τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας του Βορείου Τομέα.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Όλοι μαζί ενωμένοι όπως δώσαμε την νικηφόρα μάχη για τις Ευρωεκλογές, θα αγωνιστούμε για να κερδίσουμε και την μάχη της δεύτερης Κυριακής, για να εκλέξουμε Δημάρχους άξιους και ικανούς να προσφέρουν στις πόλεις τους, σε μία πολύ δύσκολη περίοδο για την Αυτοδιοίκηση, όπως την διαμόρφωσαν οι πολιτικές της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ!

Γι αυτό η Β3 Νομαρχιακή της Νέας Δημοκρατίας δηλώνει απόλυτη στήριξη στον Δήμο Αγίας Παρασκευής στον ΒΑΣΙΛΗ ΖΟΡΜΠΑ απέναντι στον εκλεκτό του ΣΥΡΙΖΑ Ιωάννη Σταθόπουλο.
Όπως είναι φυσικό η Νέα Δημοκρατία δηλώνει οτι στηρίζει απόλυτα τους υποψήφιους αυτούς που είναι μέλη της παραταξης μας, με συνεπή παρουσία και αγώνες.

Καλούμε να πράξουν το ίδιο και οι Τοπικές μας Οργανώσεις στους Δήμους αυτούς καθώς επίσης και οι υπόλοιποι υποψήφιοι Δήμαρχοι και τα στελέχη των συνδυασμών τους, που είναι μέλη της παράταξης.

Από αυτή τη μάχη δεν πρέπει να λείψει κανείς!

Απάντηση