Αγία Παρασκευή: Εκδηλώσεις στο εορταστικό κλίμα των ημερών!

0
enevap 17 12 15

Την επόμενη μέρα, Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015, πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη συναυλία που διοργάνωσαν  ο Δήμος Αγίας Παρασκευής και ο  Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός-ΠΑΟΔΑΠ  στο κατάμεστο αμφιθέατρο του  ΕΚΕΦΕ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ύμνους και κλασσικά έργα.
Συμμετείχαν:
Η Μεικτή Χορωδία του Δήμου Αγίας Παρασκευής υπό την διεύθυνση του Χρήστου Κουτσονίκα.
Η Ορχήστρα και Παιδική Χορωδία του Δήμου Αγίας Παρασκευής υπό την διεύθυνση του Αντώνη Καρατζίκη.
Η Φιλαρμονική του Δήμου Αγίας Παρασκευής υπό την διεύθυνση του Φώντα Τζανίνη.

Επίσης την ίδια μέρα το Πέτρινο κτίριο του πολιτιστικού πάρκου «Σταύρος Κώτσης»  πλημύρισε  από παιδιά και γονείς με αφορμή τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή των Παιδικών τμημάτων των Εργαστηρίων Τέχνης του Πολιτιστικού-Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αγίας Παρασκευής-ΠΑΟΔΑΠ.

Η ημέρα έκλεισε με το Τμήμα Μοντέρνων Χορών του Πολιτιστικού-Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αγίας Παρασκευής-ΠΑΟΔΑΠ που παρουσίασε στη μεγάλη αίθουσα της οδού Παπαρηγοπούλου τις ομάδες που πρόσφατα κατέκτησαν πρώτη θέση σε Πανελλήνιο διαγωνισμό. Κέφι, χοροί και μεγάλη συμμετοχή από νέους ανθρώπους ήταν το τρίπτυχο της επιτυχίας ώστε η «μικρή γιορτή» να κρατήσει μέχρι αργά.

Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγίας Παρασκευής – Μουσείο Αλέκου Κοντόπουλου, διοργάνωσε στο εμπορικό κέντρο Venus ένα μαγικό ταξίδι στον κόσμο των Χριστουγέννων για τα παιδιά με τίτλο “Χριστούγεννα στην Πόλη – Μήνυμα ειρήνης ” με εργαστήρια κατασκευών και ζαχαροπλαστικής, θέατρο, κουκλοθέατρο, καραγκιόζη, ζωγραφική προσώπου, γιγάντιες σαπουνόφουσκες, παιχνίδια με ξυλοπόδαρους και ζωντανή μουσική. Η ανταπόκριση και η συμμετοχή παιδιών και γονιών στην εκδήλωση ήταν εξαιρετικά μεγάλη.   

Οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Αγίας Παρασκευής  πρόσφεραν στα παιδιά της πόλης μας, αλλά και στους γονείς τους, δωρεάν βόλτα στο κέντρο, με υπέροχο τρενάκι 4 βαγονιών, 18 μέτρων και χωρητικότητας 40 ατόμων, με την συντροφιά του… Αη Βασίλη και ξωτικού που διηγούνταν  ωραίες ιστορίες κατά την διάρκεια της βόλτας.

Για όσους βλέπετε το Τρενάκι στους δρόμους της πόλης μην χάσετε την ευκαιρία να ανέβετε καθώς τις επόμενες βόλτες θα τις κάνει την παραμονή των Χριστουγέννων Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015, 10:00πμ-13:00μμ και 16:00μμ-19:00μμ  με  αφετηρία την Κεντρική Πλατεία.

Απάντηση