Ανάγκη εξεύρεσης πόρων για τη λειτουργία της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης για ΑμεΑ.

0

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων ΑμεΑ Αγίας Παρασκευής «ΧΕΛΙΔΟΝΙ» εκφράζοντας τα θερμά του συλλυπητήρια στις οικογένειες α) Αντωνίου και Παρασκευής Βισβάρδη και β) Αριάδνης Γκογκολάκη για την απώλεια των προσφιλών τους προσώπων Μαρίας Βισβάρδη και Μιχαήλ Γκογκολάκη.
Επίσης, τους ευχαριστεί θερμά αλλά και τους συγχαίρει για την πρωτοβουλία τους να συστήσουν στους συγγενείς και φίλους των αποθανόντων αντί στεφάνου να καταθέσουν στην Τράπεζα Πειραιώς ποσό υπέρ του Συλλόγου.
«Ο Σύλλογός μας «ΧΕΛΙΔΟΝΙ» έχει θέσει κάποιους στόχους για τα ΑμεΑ του Δήμου μας, όπως η ανέγερση και λειτουργία Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης σε οικόπεδο που ήδη έχει παραχωρηθεί από το Δήμο» αναφέρεται στην ανακοίνωση και συνεχίζει περιγράφοντας τα εξής:
«Η υλοποίηση των στόχων αυτών απαιτεί την εξεύρεση οικονομικών πόρων από κάθε δυνατή πηγή. Λόγω της δυσμενούς οικονομικής συγκυρίας αυτό είναι ιδιαίτερα δύσκολο κατά την παρούσα χρονική στιγμή και χρειάζονται καινοτόμες ιδέες για να ξεπεραστούν οι δυσκολίες αυτές .
Στα πλαίσια αυτών των πρωτοβουλιών, η ενέργεια των παραπάνω οικογενειών εκτός από αξιέπαινη είναι και ιδιαίτερα καινοτόμος, διότι δείχνει και σε άλλους το δρόμο της κοινωνικής ευαισθησίας που πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να ακολουθούμε.
Ευελπιστούμε, ότι η αξιέπαινη ενέργεια των οικογενειών κ.κ. Βισβάρδη και Γκογκολάκη θα τύχει αναλόγου προσοχής όχι μόνο από τους συμπολίτες μας αλλά και από φορείς που δραστηριοποιούνται στην Πόλη μας, ούτως ώστε να γίνουν μιμητές σε ανάλογες περιπτώσεις, κοινωνικές εκδηλώσεις ( γάμοι, βαπτίσεις κ.λ.π.) αλλά και σε περιπτώσεις όπως αφιερώσεις εις μνήμη, υπέρ υγείας ή και χορηγίες ή ενίσχυση σε ειδικό κυτίο στις εκκλησίες κλπ.
Σας γνωρίζουμε, ότι λειτουργεί ειδικός λογαριασμός του Συλλόγου μας στην Τράπεζα Πειραιώς».
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 6018496 -6979037322, 6983504851,