Η Συμμαχία Ευθύνης για τους όρους φιλοξενίας των Παιδικών Σταθμών.

0
simmaxia euthinis

Κατά την τελευταία συνεδρίαση οι κύριοι Τάσος Μίχας και Ιωάννης Αρβανιτάκης στα πλαίσια της εποικοδομητικής αντιπολίτευσης που ασκούν προς όφελος τόσο της λειτουργίας του Νομικού Προσώπου όσο και κυρίως προς όφελος των δημοτών της Αγίας Παρασκευής πρότειναν βελτιώσεις στους προτεινόμενους όρους φιλοξενίας και στην κλίμακα των τροφείων οι οποίες και συμπεριλήφθηκαν στην τελική εισήγηση.
Με τις παρεμβάσεις τους βοήθησαν ώστε:
Να αναπροσαρμοστεί η μοριοδότηση των αιτήσεων νηπίων και βρεφών για την επόμενη σχολική περίοδο προς όφελος των ανέργων και της μονογονεικής οικογένειας.
Να προστατευτούν οι οικονομικά αδύνατοι συμπολίτες μας.
Να καλυφτούν οι ανάγκες φιλοξενίας παιδιού εργαζόμενων γονέων.
Να εδραιωθούν και να καθοριστούν με σαφήνεια όλοι οι όροι λειτουργίας των Παιδικών Σταθμών ώστε ο δημότης να γνωρίζει από την αρχή τις απαιτήσεις του αλλά και τις υποχρεώσεις του.
Το Νομικό Πρόσωπο (ΠΑΙΣΔΑΠ) να παραμείνει ένας οικονομικά υγιής οργανισμός έτοιμος να ανταποκριθεί στις σύγχρονες απαιτήσεις και ανάγκες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Συμμαχία Ευθύνης ήταν η μοναδική δημοτική παράταξη που πρότεινε βελτιώσεις επι της αρχικής εισήγησης, ένδειξη της σοβαρής και ουσιαστικής στάσης που κρατάει σε τόσο σημαντικά θέματα.

Γραφείο Τύπου
Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης
¨Συμμαχία Ευθύνης¨

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Απάντηση