Παρατείνεται για ένα μήνα η απασχόληση των συμβασιούχων καθαριότητας του Π.Α.Ο.Δ.Α.Π

0

Την απασχόληση έως την 20η Ιουνίου 2018 όλων των συμβασιούχων καθαριότητας του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ) αποφάσισε το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών , δίνοντας εκ νέου παράταση της προσωρινής διαταγής που χορήγησε στις 8/5/2018.

Τον ΠΑΟΔΑΠ εκπροσώπησαν και πάλι ο Πρόεδρος κ. Σωτήρης Παπαμιχαήλ και ο πληρεξούσιος δικηγόρος του κ. Θ. Συμεωνίδης, ενώ παρέστη και το μέλος του Δ.Σ Μ. Ρίζκ.
Οι προσωρινές διαταγές, οι οποίες ως γνωστόν κατά τα αποτελέσματα τους εξομοιώνονται με δικαστικές αποφάσεις, δικαιώνουν την επιλογή της Διοίκησης του Οργανισμού να βρεθεί από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των συμβασιούχων στην καθαριότητα στηρίζοντας τις ενέργειες τους για τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας τους με σκοπό τον καθαρισμό των πολιτιστικών και αθλητικών δομών και δραστηριοτήτων. Δεδομένου δε ότι η διαδικασία ολοκλήρωσης πρόσληψης του προσωπικού καθαριότητας είναι σε εξέλιξη, η δικαστική οδός ήταν η μόνη επιλογή.

Με την ευκαιρία, ο Πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ κ. Σωτήρης Παπαμιχαήλ δήλωσε ότι: «Οι προσωρινές διαταγές δικαιώνουν την επιλογή μας, ως Διοίκηση, να στηρίξουμε το δίκαιο αίτημα των συμβασιούχων μας στην καθαριότητα για παράταση της απασχόλησής τους. Για άλλη μια φορά, Διοίκηση και εργαζόμενοι, προχωράμε σε έναν κοινό αγώνα. Θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό τους μέχρι τέλους, δεδομένο ότι πρόκειται για έμπειρο προσωπικό, αναγκαίο για τη σωστή λειτουργία των υπηρεσιών μας».

Απάντηση