Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση “Η Γνώση είναι η Δύναμή μας. Ενημερώνομαι και συμμετέχω στο Σύλλογο Γονέων του σχολείου μου”

0
enwsi - ekdilwsi

 

Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα διανεμηθεί ηλεκτρονικά στους Συλλόγους Γονέων το σύνολο των υλικών της ημερίδας και θα αναρτηθούν και στο blog της Ένωσης Γονέων www.enosigoneonagiasparaskevis.wordpress.com

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Γονέων ευχαριστεί όλους τους παρευρισκόμενους για το ενδιαφέρον και την συμμετοχή τους. Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνει στο μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Γονέων Αττικής κ.Π.Παλαβό για τις παρεμβάσεις του.
Την ημερίδα μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος κ.Γ.Σταθόπουλος, ο επικεφαλής της Δημ.Παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» και Δημ.Σύμβουλος κ.Ανδρ.Γκιζιώτης, ο εντεταλμένος Δημ.Σύμβουλος για θέματα Παιδείας κ.Π.Γκόνης, ο Δημ.Σύμβουλος κ.Γ.Λογοθέτης, ο Πρόεδρος Σχ.Επιτροπής Δευτεροβάθμιας κ.Β.Τραυλός, ο τ.Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Αγίας Παρασκευής κ.Λ.Ριτζάκης.

Είμαστε σίγουροι ότι, οι Σύλλογοι Γονέων των Σχολείων Αγίας Παρασκευής, αξιοποιώντας τα στοιχεία που αποκόμισαν από την ημερίδα θα μπορέσουν να εμπλουτίσουν τα επιχειρήματά τους για να στηρίξουν τις διεκδικήσεις και τις ενέργειές τους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο         Αγία Παρασκευή 15/10/2014

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Απάντηση