Βασίλης Ζορμπάς: Γιατί δεν παρευρεθήκαμε στη συζήτηση του προϋπολογισμού

0
zorbas 2014

zorbas 2014Ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Σταθόπουλος, κάλεσε τους επικεφαλής των δημοτικών Παρατάξεων σε «συνάντηση-συζήτηση», ενόψει της σύνταξης του προσχεδίου και του σχεδίου του Προϋπολογισμού του Δήμου μας για το έτος 2015 και ειδικά για τον καθορισμό των ανταποδοτικών τελών ηλεκτροδότησης και καθαριότητας.

Ως επικεφαλής της Παράταξης «Αγία Παρασκευή η πόλη μας», δεν παραβρέθηκα, γιατί θεωρώ την συνάντηση αυτή προσχηματική και καθαρά επικοινωνιακού χαρακτήρα. Προφανώς, για να μεταβιβάσει την δική του ευθύνη σε όλες τις παρατάξεις, χωρίς αυτές να συναποφασίσουν αφού πρόκειται για απλή συζήτηση. Θα πρέπει να αντιληφθεί ο κ. Σταθόπουλος ότι πλέον αυτός διοικεί και ότι θα πρέπει να καταθέτει τις εισηγήσεις του στο Δημοτικό Συμβούλιο, δημόσια, όπου η Αντιπολίτευση θα τις κρίνει και θα αντιπροτείνει.

Είναι γνωστό ότι κατά τα χρόνια που ασκούσαμε τη διοίκηση του Δήμου, μειώσαμε τα ανταποδοτικά τέλη κατά 19%. Και εφ΄όσον οι δημότες θα μας επανεξέλεγαν, θα προχωρούσαμε σε νέα μείωση από 8-10% για το 2015, όπως αναφέραμε και στο πρόγραμμά μας. Μείωση που θα ήταν εφικτή, για όσους γνωρίζουν τα οικονομικά του Δήμου. Περιμένουμε την εισήγηση του κ. Σταθόπουλου στο Δημοτικό Συμβούλιο για να την κρίνουμε και όχι πίσω από κλειστές πόρτες.

Βασίλης Ζορμπάς

π. Δήμαρχος

Αγίας Παρασκευής

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Απάντηση