Γιάννης Σταθόπουλος: Ίση κατανομή χώρων και ωρών για τα αθλητικά σωματεία

0
stathopoulos 2010

Τις τελευταίες μέρες ο Γιάννης Σταθόπουλος σε συναντήσεις που είχε με τα αθλητικά σωματεία της πόλης μας, με το σκεπτικό ιεράρχησης των σωματείων στον αριθμό των παιδιών που έχει το καθένα αλλά και την ιστορικότητά τους, αποφάσισε να δώσει σε όλα τα σωματεία τις ώρες που τους αναλογούσαν για να κάνουν προπονήσεις στα δύο κλειστά γήπεδα της πόλης μας και στον πολυχώρο «Σπυρούδη».
Το αθλητικό σωματείο «Πήγασος» ήταν το μόνο το οποίο εξέφρασε ενστάσεις λόγω του γεγονότος ότι ο δήμαρχος «έκοψε» περί τις τρεις ώρες συνολικά από τους χώρους που χρησιμοποιούσε. Συγκεκριμένα εκτός της ανακατάταξης των ωρών χρησιμοποίησης των γηπέδων ο κ. Σταθόπουλος με το σκεπτικό των «ίσων αποστάσεων» έκοψε από το εν λόγω σωματείο μιάμιση ώρα από το ένα γήπεδο του Κοντοπεύκου και αντίστοιχα από το γήπεδο της οδού Νότου στον Αη Γιάννη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το αθλητικό σωματείο «Πήγασος» αρνήθηκε να προσέλθει σε συνάντηση με τα άλλα σωματεία που συναντήθηκαν με το δήμαρχο . Επιπλέον ενώ όλα τα σωματεία δραστηριοποιούνται σ’ έναν μόνον χώρο από τους τρεις που υπάρχουν (κλειστό γήπεδο Κοντοπεύκου, Κλειστό γήπεδο οδού Νότου, «Σπυρούδη»), το αθλητικό σωματείο «Πήγασος» δραστηριοποιείται σε δύο απ’ αυτούς!!
Δεν είναι η πρώτη φορά που το σωματείο «Πήγασος» απασχολεί την κοινή γνώμη. Στο παρελθόν σε επίπεδο ωρών και διάθεσης χώρου το σωματείο «Πήγασος» είχε ευεργετηθεί από την διοίκηση Ζορμπά και συγκεκριμένα είχε προκύψει τεράστιο θέμα ηθικής με τον τότε Δημοτικό Σύμβουλο κ. Γιάννη Παύλου να ψηφίζει ως αντιπρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ αλλά και μέλος του σωματείου για την είσοδο του τελευταίου σε σχολικούς χώρους με σκοπό να κάνει προπονήσεις.
Τέλος το συγκεκριμένο σωματείο δεν έχει τη «συμπάθεια» των υπολοίπων, μερικά από τα οποία αρνούνται ακόμα και να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι συζήτησης όπως επίσης δεν έχει καλές σχέσεις και με το σχολείο Κωφών και Βαρυκόων καθώς φέτος μετράμε τη δεύτερη φορά που η διευθύντρια του σχολείου αρνείται την είσοδο του σωματείου ώστε να κάνει προπονήσεις.
Ωστόσο σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο δήμαρχος πιθανόν να μπορεί  να παραχωρήσει χώρο που θα διατεθεί  από ιδιωτικό σχολικό οργανισμό.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Απάντηση