Επαναλειτουργεί ο «ΧΥΤΑ» Φυλής – Κανονικά η αποκομιδή των απορριμμάτων στην Αγία Παρασκευή.

0
O Χώρος Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων (ΧΥΤΑ) Φυλής άρχισε να μπαίνει σε κανονικούς ρυθμούς, έπειτα από ένα δεκαήμερο εκτός λειτουργίας λόγω σοβαρού τεχνικού προβλήματος που είχε υποστεί και η αποκομιδή των απορριμμάτων Δήμο μας γίνεται κανονικά.
Η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Αγίας Παρασκευής όλο αυτό το διάστημα διέθεσε το σύνολο των δυνατοτήτων της σε οχήματα και προσωπικό για ν’ ανταποκριθεί στις δυσκολίες που είχαν παρουσιαστεί στην αποκομιδή των κάδων απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων υλικών.

Στο πλαίσιο αυτό, ευχαριστούμε θερμά τους συμπολίτες μας για την προσπάθεια περιορισμού των απορριμμάτων τους, όπως επίσης και τους εργαζόμενους στην Υπηρεσία Καθαριότητας, καθώς οι συνθήκες αποκομιδής και εναπόθεσης απορριμμάτων στη χωματερή ήταν πραγματικά πολύ δύσκολες.

Με αφορμή τη σοβαρή αυτή κρίση, θα πρέπει όλοι μας να αναλογιστούμε την ευθύνη που έχουμε απέναντι στο περιβάλλον.Ήρθε η στιγμή, όχι απλώς να «θάβουμε», αλλά να διαχειριζόμαστε τα απορρίμματά μας.
Η Μείωση, η Επαναχρησιμοποίηση και η Ανακύκλωση με Διαλογή στην Πηγή πρέπει να γίνουν η καθημερινή μας συνήθεια και από την πλευρά της, η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Αγίας Παρασκευής, μετά τη χωροθέτηση τριάντα «Γωνιών Ανακύκλωσης» και την παραλαβή καφέ κάδων (που ολοκληρώθηκε), προχωράει άμεσα στη Διαλογή στην Πηγή ανακυκλώσιμων υλικών και βιοαποβλήτων.
Η επιτυχία της προσπάθειας αυτής είναι ευθύνη όλων μας.

Απάντηση