Κοπή Πίτας Συλλόγου Κατοίκων Τσακού

0
tsakos

tsakosΤην ενημέρωση για τα πεπραγμένα του Συλλόγου τον τελευταίο μήνα (μιας και είχε προηγηθεί τον Δεκέμβριο η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου) ανέλαβε ο Γραμματέας του Συλλόγου κος Τάσος Μίχας, ο οποίος επιγραμματικά ανέφερε ότι:
· Καθαρίστηκε ο χώρος του Πυροφυλακίου στο Λόφο του Τσακού υπό την εποπτεία του Β. Σαββίδη και Δ. Μπεθάνη.
· Έχει αρχίσει ο καθαρισμός των δέντρων από τις κάμπιες στον Λόφο του Τσακού σε συνεργασία με την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου.
· Οργανώνεται το Θεατρικό τμήμα του Συλλόγου υπό την ευθύνη του Δ. Μπεθάνη.
· Σε συνεργασία με την ομάδα ¨Αλληλεγγύη¨ του Συλλόγου, έχει προγραμματιστεί για τις 23 Φεβρουαρίου επίσκεψη και παρακολούθηση της παράστασης ¨Ένας εχθρός του Λαού¨ στο θέατρο στου Στέφανου Ληναίου.
· Συνεχίζει ο Σύλλογος να είναι παρόν και να διεκδικεί την αίσια έκβαση του Ο.Τ. 118, την συνέχιση του έργου επι της Ελ. Βενιζέλου και την Βιοκλιματικής Ανάπλασης, την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων της περιοχής όπως π.χ. Κολυμβητήριο, Μακρή, Μπαρμπίκα, Πάρκο Νεαπόλεως, Διδασκαλικά κ.α.

Ιδιαίτερη στιγμή, η οποία έτυχε θερμής υποδοχής από τον κόσμο, αποτέλεσε η ανακοίνωση της έναρξης περιπολιών από πιστοποιημένες ομάδες security στις γειτονιές του Τσακού. Είναι το αποτέλεσμα πολλών προσπαθειών τόσο από την πλευρά του Συλλόγου όσο και από την πλευρά των κατοίκων των Διδασκαλικών και ιδιαίτερα του συμπολίτη μας και επιχειρηματία κου Σταματίου ο οποίος και γι αυτό το λόγο βραβεύτηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου. Λεπτομέρειες για την λειτουργία και την οργάνωση του συστήματος περιπολιών θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.
Η βραδιά συνεχίστηκε με τις μελωδίες και τα ωραία τραγούδια της ορχήστρας του Συλλόγου που απαρτίζεται από κατοίκους της περιοχής και οργανώθηκε από τον ίδιο τον Σύλλογο και οι οποίοι κράτησαν αμείωτο το κέφι μέχρι αργά το βράδυ.
Για άλλη μια φορά, η εκδήλωση του Συλλόγου στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και είναι χαρακτηριστικό ότι οι προσκλήσεις είχαν εξαντληθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα, δείγμα της ανάγκης του κόσμου για να έρθει πιο κοντά με τον γείτονα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Απάντηση