Οι «παλιές αγάπες» του Βασίλη Ζορμπά!

0
andreas

Παράλληλα ο κ. Ζορμπάς ζήτησε  να μάθει τις κατευθυντήριες γραμμές που έχουν δοθεί από τον κ. Σταθόπουλο  προς τις οικονομικές υπηρεσίες  καταγγέλλοντας παράλληλα  το νέο δήμαρχο  ότι ενθαρρύνει τις τυχόν «κοπάνες» των υπαλλήλων του Δήμου!!
Σαν να μην έφταναν όλα αυτά ο κ. Ζορμπάς χαρακτήρισε ως «Μη νόμιμη» την απόφασή του δημάρχου για το ωράριο των αθλητικών σωματείων σε ότι αφορά τη χρήση των δημοτικών γηπέδων.
«Προκαλεί ο δήμαρχος, δήλωσε ο Βασίλης Ζορμπάς, γιατί πήρε μια απόφαση Καθ’ υπέρβαση των εξουσιών του» και πρόσθεσε ότι δεν υπήρχε λόγος να ληφθεί μια «τέτοια» απόφαση από τη στιγμή κατά την οποία η σύσταση του νέου διοικητικού συμβουλίου του ΠΑΟΔΑΠ, που είναι το κατεξοχήν αρμόδιο όργανο, θα γινόταν σε λίγες ημέρες.
 Ο κ. Ζορμπάς δεν άφησε ασχολίαστο ακόμα και το γεγονός ότι στην απόφαση αυτή του δημάρχου είχαν γραφτεί λανθασμένα οι αριθμοί των διατάξεων και άδραξε την ευκαιρία για να κατηγορήσει τη διοίκηση για « προχειρότητα» , χωρίς όμως να αναφερθεί στο στέλεχος εκείνο της παράταξης του, το οποίο χρησιμοποιώντας τις  πολλαπλές ιδιότητες που του είχαν παραχωρηθεί,  είχε διανείμει τον χρόνο «παραχώρησης – εκμετάλλευσης» των Δημοτικών Αθλητικών Χώρων με τρόπο ο οποίος ευνοούσε  σκανδαλωδώς  «Σωματείο» στο οποίο ο ίδιος εργαζόταν!!!
Απαντώντας  στις κατηγορίες αυτές, ο κ. Σταθόπουλος  κατηγόρησε τον κ.Ζορμπά ότι διαστρεβλώνει  αυτά που και  εξήγησε ότι η διοίκησή του δεν θα κάνει «τα στραβά μάτια» όπως έκανε η προηγούμενη ότι έχει άριστες σχέσεις με τους υπαλλήλους και ξεκαθάρισε κατά τη διάρκεια της θητείας του,  φαινόμενα «ημετέρων» δεν θα υπάρχουν. Ο κ. Σταθόπουλος δήλωσε επίσης,  ότι ως διοίκηση θα είναι δίκαιοι και αυστηροί κι  ότι στόχος τους είναι να εμπνεύσουν τους υπαλλήλους.
Ο κ. Σταθόπουλος  αιτιολογώντας την κατηγορία περί διαστρέβλωσης των λεγομένων από τον κ.Ζορμπά, είπε ότι στην ομιλία του προς τους υπαλλήλους ζήτησε να του γνωστοποιούν  το « πότε»  θα είναι εκτός δημαρχείου σε εξωτερικές δουλειές ή σε κάποιου τύπου άδεια, ένα «αίτημα» το οποίο  ο κ. Ζορμπάς «βάφτισε»  ως ενθάρρυνση στην «κοπάνα».
Σε ότι αφορά την νομιμότητα ή μη της απόφασης του δημάρχου για τα αθλητικά σωματεία, απάντηση στον Βασίλη Ζορμπά έδωσε ο νεοεκλεγείς πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ κ. Σωτήρης Παπαμιχαήλ. Ο κ. Παπαμιχαήλ μεταξύ άλλων δήλωσε ότι από τη στιγμή που δημοτικοί χώροι ανήκουν στο Δήμο, ο δήμαρχος έχει το δικαίωμα καθορισμού της χρήσης τους. Επιπλέον ο κ. Παπαμιχαήλ τόνισε ότι η παρατήρηση του κ. Ζορμπά ήταν  άστοχη καθώς τα αναγραφόμενα ΦΕΚ ήταν  σωστά με αποτέλεσμα να μην υπάρχει κάποιο «ατόπημα». Στο τέλος της ομιλίας του νέος πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ δήλωσε ότι η εγκράτεια δεν πρέπει να λαμβάνεται ως υποχώρηση, ότι αντιπολίτευση πρέπει να ασκείται στη διοίκηση κι όχι στους πολίτες και μίλησε για «πλήρες μπλοκάρισμα» των μελών της προηγούμενης διοίκησης σε ότι αφορά το Νομικό Πρόσωπο του Πολιτισμού και του Αθλητισμού.

Σχόλιο Σχολιαστή
Επειδή στην πολιτική  παράταξη του κ. Βασίλη Ζορμπά συνηθίζεται να χρησιμοποιούνται διδακτικές παροιμίες που παραπέμπουν σε «Στάνες και βοσκούς»…  καλό θα ήταν όταν (ξανα)καταγγέλει «παρανομίες» και «νομιμότητες»,  να θυμηθεί  την ιστορία με το βοσκό που έκανε πλάκα στους συγχωριανούς καλώντας τους να διώξουν έναν ανύπαρκτο λύκο με αποτέλεσμα στο τέλος να μην τον πιστεύει κανείς και να μείνει χωρίς «κοπάδι»…

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Απάντηση